NetworkTables wint Future of Meetings AwardNetworkTables wint Future of Meetings Award
Back Back Nieuws

NetworkTables wint Future of Meetings Award

21 juni 2017

NetworkTables-founder Matthijs Otto nam vorige week woensdag vol trots de Future of Meetings Award in ontvangst tijdens The Meeting Show in Londen. De winnaar werd bepaald door het internationale publiek van evenementorganisatoren middels een publieke stemming voor de meest innovatieve evenement technologie startup.

NetworkTables is een gebruiksvriendelijke online event tool die bezoekers van evenementen helpt de juiste mensen te ontmoeten en netwerken effectiever maakt door een slimme gebruiksvriendelijke online oplossing voor table seating, workshop registratie en 1-op-1 meetings. Afgelopen oktober won het innovatieve bedrijf NetworkTables ook al de Event Technology Award 'Best Technology for Building Event Attendance'. Dit is al de tweede prestigieuze prijs in de internationale evenementenindustrie in minder dan één jaar tijd.

Snelle groei

NetworkTables groeit hard, de tool wordt nu in meer dan 34 landen gebruikt door evenementorganisatoren die zo hun show-up percentage verhogen, tijd besparen en de ticketverkoop versnellen. Ook in Nederland wordt NetworkTables bij veel evenementen ingezet, zoals bij The Next Women Summit, Provada Future en matchmaking meetups van netwerkclubs.

Matthijs Otto: 'We groeien snel en zijn als team vaak te druk om succes te vieren. Dit jaar gaan we de omzet weer verdubbelen. Het winnen van twee awards in minder dan één jaar tijd is een geweldige erkenning voor ons werk en geeft extra vertrouwen voor partijen die nog niet met ons werken!'

Innovatief blijven

Om innovatief te blijven, is NetworkTables continu in gesprek met de evenementorganisatoren zelf. 'Wij bouwen samen met evenementorganisatoren steeds nieuwe innovatieve oplossingen voor de hedendaagse problemen waar zij tegenaan lopen', aldus Matthijs Otto. Zo maakte NetworkTables samen met Dedicon voor het Congres Better Together de tool beschikbaar voor blinden en slechtzienden. Waar vroeger de angst voor online conferenties slechts werd uitgesproken, zorgt NetworkTables er nu voor dat er 20.000 mensen gedurende 20 dagen deelnemen aan de World Business & Executive Coaching Summit middels videoconferentie links.

De innovatieve Nederlandse evenement technologie startup blijft niet onopgevallen. Founder Matthijs Otto raakte in gesprek met Prins Constantijn (StartupDelta) & Ton van ‘t Noordende (Keadyn, Amsterdam Capital Week) over de kwestie 'hoe zorgen we tijdens StartupFest Europe voor valuable connections?' Samen dachten zij de perfecte matchmaking solution uit, welke een uitbreiding op de NetworkTables 1-op-1 meetingtool bleek te zijn. Het bestaande systeem is uitgebouwd tot intelligent matchingsysteem, welke met name voor meetings tussen investeerders en startups wordt gebruikt op het hoofdevenement CapitalFest dat plaatsvindt tijdens StartupFest Europe.

NetworkTables

NetworkTables is een tool voor online table seating voor evenementen met 150+ bezoekers. De tool helpt evenementorganisatoren om hun event ROI een boost te geven en het maakt netwerken voor deelnemers en bezoekers interessanter en effectiever. NetworkTables is in samenwerking met evenementorganisatoren ontwikkeld. Het bedrijf is opgericht in 2015 in Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!