Back Back Nieuws

Netwerksymposium 'Lekker gezond' in locatie Kasteel Middachten

28 mei 2013
Landgoed Middachten, DGMR Adviseurs en Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen organiseren in samenwerking met het netwerk Groene Vallei voor het vijfde jaar het symposium 'Ondernemend Gelderland'. Dit jaar is het thema 'Lekker  Gezond!' Het symposium wordt gehouden op 31 mei, locatie is Kasteel Middachten. Convention Bureau Arnhem Nijmegen gebruikt de bijeenkomst om een meerwaarde te bieden aan de zakelijke contacten in de regio. Ondernemers kunnen zich nog inschrijven voor deelname: er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Sprekers
Volgens de organisatie biedt het symposium veel enerverende sprekers en is daardoor voor de bezoekers een waardevolle gelegenheid contacten op te doen. Roger van Boxtel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Menzis en Joost van Loon, algemeen directeur Presickhaaf Bedrijven vormen een eerste deel van het programma. De andere sprekers zijn Bert Krikke - 4thecity, Ecomunitypark Oosterwolde en prof. dr. ir. Arnold van Huis, tropisch entropoloog. Met elkaar geven zij invulling aan het thema 'Lekker Gezond!', ieder vanuit zijn eigen discipline en invalshoek. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en kookdemonstratie met insecten, de trend in voeding voor de toekomst.

Kasteelfair
Het symposium wordt gehouden op de eerste dag van de kasteelfair op Landgoed Middachten. Rondom het kasteel is er dan van alles te zien op gebied van outdoor en lifestyle, er zijn demonstraties met o.a. bordercollies en roofvogels. Thema is ‘proef het landleven’. Er zijn tal van kraampjes vol met handgemaakte kunst, interieuraccessoires, streekproducten en verder alles wat met buitenleven te maken heeft. De fair is op 31 mei, 1 en 2 juni.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!