Back Back Nieuws

Netwerken en varen met @BorrelAalsmeer tijdens SAIL 2015

10 augustus 2015
Het grootste nautische evenement ter wereld vindt om de 5 jaar plaats in Amsterdam en van woensdag 19 t/m zondag 23 augustus staat Amsterdam in het teken van de tallships, windjammers, historische vaartuigen en alles wat maar drijft en dobbert. Netwerkorganisatie BorrelAalsmeer wist een optie te krijgen op MS De Jordaan voor de avondvaart van donderdag 20 augustus a.s.

Eddie & Nancy én Luc Meijer
De netwerkers stappen om 19.00 uur op de MS de Jordaan, welke ligt aangemeerd in de Houthaven en wordt daarna koers gezet richting Amsterdam en het evenemententerrein van SAIL 2015. Voor entertainment tijdens deze vaart wordt gezorgd door Eddie & Nancy én Luc Meijer met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes en er staat een Hollands Buffet klaar.

Tall-ships
Als geaccrediteerd partner heeft de MS de Jordaan toegang tot de IJ-haven en krijgen de netwerkers alle tijd om de Tall-ships van dichtbij vanaf het water te bekijken. Halverwege de IJ-Haven zullen Eddie & Nancy én Luc Meijer op het speciaal daarvoor gemaakte podium bovenop de stuurhut een muzikale ode brengen aan de stad Amsterdam.

Vuurwerk
Rond 22:30 uur maakt de MS Jordaan zich op voor het bijwonen van het spectaculaire vuurwerk waarmee SAIL Amsterdam de SAIL-dagen afsluit. De MS De Jordaan zal haar best doen een prominente positie op het IJ te bemachtigen om maar niets van het vuurwerk te missen. De avond wordt afgesloten met een overheerlijk nagerecht en likeurtje.

BorrelAalsmeer mag dit bijzondere en volledig verzorgde arrangement aanbieden voor een speciale prijs van 135 euro incl. BTW Inclusief dinerbuffet, drinken, borrelhappen entertainment etc.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!