Back Back Nieuws

Neptunus VIP-units Tour de France

02 juli 2006Neptunus Structures bouwt 10.000 vierkante meter structuren voor de VIP/Hospitality Units langs het parcours en bij de finish van de derde etappe van de Tour de France in Valkenburg. De Touretappe op dinsdag 4 juli begint in het Luxemburgse Esch sur Alzette en is ruim 215 kilometer lang. De 93ste Ronde van Frankrijk is gisteren in Straatsburg van start gegaan.


Voor de VIP-gasten wordt onder meer bij het Holland Casino in Valkenburg de Joop Zoetemelk Village neergezet. In dit tentendorp kunnen genodigden samen met voormalig Tour-winnaar Joop Zoetemelk de race volgen. Bij de Cauberg vlak voor de finish bouwt Neptunus accommodaties voor Rabobank/Robeco en Pon Mobiel/Skoda. Bij de finish zelf worden Hospitality Units neergezet voor T-Mobile en IT-bedrijf CSC. Uniek zijn de Loges die door Neptunus worden gebouwd bij de finish aan de rand van het parcours. Vanuit deze overdekte Loges kunnen gasten de passage van de renners en de reclamekaravaan van zeer dichtbij meemaken.

Topdrukte
De Tour de France finisht voor de tweede maal in haar bestaan in het Zuid-Limburgse Valkenburg. Dit jaar wordt 36 kilometer over Nederlandse bodem gereden, waarbij onder meer vlak voor de finish de steile Cauberg wordt beklommen. De gemeente verwacht ruim 600.000 toeschouwers langs het parcours, ongeveer net zoveel als in 1992. Bij de finish worden minstens 250.000 mensen verwacht.Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!