Back Back Nieuws

Neptunus viert opening nieuwe Britse vestiging

25 februari 2013
Neptunus, specialist in demontabel bouwen, heeft geïnvesteerd in een nieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk om haar verdere infrastructuur uit te breiden en te verbeteren. Neptunus is al sinds 1987 actief op de Britse markt. Nu na een succesvol jaar met meerdere projecten voor o.a. de Olympische Spelen in Londen is de bouw van de nieuwe vestiging afgerond. Het Neptunus team is eind november verhuisd van hun voormalige locatie in Leicestershire naar een gloednieuw kantoor in Northampton.

Het team staat klaar voor weer een nieuw en succesvol jaar. Inmiddels is de laatste fase van de bouw afgerond en is het het kantoor afgelopen vrijdag 22 februari  officieel geopend.

Gesitueerd in het prestigieuze Swan Valley in Northampton, ligt het 11.000 m2 grote complex van Neptunus UK. Vanuit deze locatie zal het team van Neptunus de groeiende markt in de UK gaan bedienen.

Nieuwbouw
De uitstraling van de nieuwbouw is gebaseerd op die van andere Neptunus kantoren uit Europa, op het complex bevindt zich een modern drie verdiepingen hoog kantoorcomplex alsook vier grote warehouses met loading docks en opslag, waar vanuit alle materialen gedistribueerd kunnen worden naar projectlocaties door heel Europa.

De door Neptunus ontwikkelde Flexolutions zijn gebruikt als opslag bij het complex in Swan Valley. Deze energiezuinige en duurzame semi-permanente gebouwen dienen meteen als een mooi ‘ visitekaartje’ van een Neptunus product voor onder andere Engelse klanten en prospects.

Realisatie van groei
Dorrie Eilers, algemeen directeur Neptunus: ‘De investering in een nieuwe vestiging was nodig om groei te realiseren en markten te verbreden. We blijven verder werken aan de groei die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd door zowel onze bestaande mooie klantenkring alsook nieuwe klanten te blijven bedienen. Voor 2013 liggen een heleboel mooie projecten al op ons te wachten. Door de gerealiseerde projecten op de Olympische Spelen hebben we een enorme spin-off gegenereerd en moeten we nu de groei doorzetten naar de toekomst. Als aanvulling op onze groei in business kunnen we nu ook verder focussen op het uitbreiden van ons productaanbod en ons serviceteam.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!