Back Back Nieuws

Neptunus verzorgt 12.000 m2 tijdelijke ruimte in London

15 juli 2011
Voor het tweede jaar op rij heeft Neptunus, specialist in demontabel bouwen, de organisatie van Masterpiece London voorzien van 12.000 m2 tijdelijke ruimte op de South Grounds van het Royal Hospital Chelsea in London. Dit is een tentoonstelling van de meest unieke voorwerpen ter wereld van eigentijds tot antiek.

 

Alles onder één dak

De organisatie van het evenement zocht een tijdelijke beurshal waarin een luchtige en moderne sfeer kon worden gewekt. Neptunus zorgde voor een passende oplossing door verschillende producten uit het demontabele assortiment aan elkaar te koppelen. Dit resulteerde in een ruimte waarin de beurshal, het restaurant met opslag en de catering faciliteiten allen onder één dak vielen.

 

Eigenschappen van een vast gebouw

Voor de centrale beurshal schakelde Neptunus twee Evolutions, met een totaallengte van 135 meter, aan elkaar. De Neptunus Evolution is een van de meest technische geavanceerde tijdelijke constructies op de markt. De Evolution biedt eigenschappen die vergelijkbaar zijn met een vast gebouw. Voor het restaurant werd gebruik gemaakt van de stijlvolle Alure. Ook werden er meerdere Aluhallen ingezet voor de toiletten, catering en opslag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!