Back Back Nieuws

Neptunus sfeermaker tijdens Proeverijen

11 augustus 2008
Neptunus draagt de komende augustusmaand zorg voor het plaatsen van sfeervolle paviljoenen tijdens diverse vooraanstaande culinaire events in Nederland en België.

Hoewel deze events het thema ‘culinair genieten’ met elkaar gemeen hebben, hebben ze elk hun eigen karakter en focus.

Zo is het ‘Hartbufkes Preuve’ in Maaseik, België, in twintig jaar tijd gegroeid naar een event met jaarlijks zo’n 50.000 bezoekers. Bezoekers genieten van een hoogstaand gastronomisch aanbod tegen de achtergrond van een breed muzikaal programma. Hiermee is Maaseik op 8, 9 en 10 augustus met recht het culinaire hart van de Euregio.

Van 22 tot en met 24 augustus vindt de tweede editie van Heerlijk Rotterdam 2008 plaats. Op Heerlijk Rotterdam worden de smaakpapillen van het publiek geprikkeld door culinaire heerlijkheden van toprestaurants. Sterrenchefs als Erik van Loo, Herman den Blijker en Ad Janssen zullen schitteren in het door Neptunus stijlvol gecreëerde ‘openlucht restaurant’ aan de Parklaan. Na het grote succes in 2007, vindt in hetzelfde weekend de tweede editie van Antwerpen Proeft plaats. Meer dan 30 deelnemende restaurants, variërend van gevestigde waarden tot jong aanstormend talent, laten bezoekers kennis maken met hun specialiteiten.


Van 28 tot en met 31 augustus is het de beurt aan ’t Preuvenemint in Maastricht, waarbij het Vrijthof 4 dagen lang in het teken staat van culinair en muzikaal genieten. Zo’n 100.000 bezoekers weten jaarlijks de weg te vinden naar dit in heel Nederland bekende en gewaardeerde culinair event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!