Back Back Nieuws

Neptunus partner Van Lanschot Masters

31 maart 2008
Neptunus is ook voor de Van Lanschot Masters 2008 official supplier van de tijdelijke accommodaties. Dat zijn beide partijen recent overeengekomen. De Van Lanschot Masters, het grootste besloten golfevenement van Nederland, wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

Neptunus presenteerde de laatste jaren telkens een nieuwe innovatie tijdens dit prestigieuze evenement. Zo werd in 2006 de Galeria geïntroduceerd en vorig jaar beleefde de Alure haar primeur. Geheel in lijn met de behoefte van Van Lanschot om het event ieder jaar te blijven vernieuwen, wordt ook dit jaar op Golfclub Dorhout Mees in Biddinghuizen een ander, nieuw tenttype gebouwd.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: “Wij zijn bijzonder trots de ‘Ocean’, zoals we deze opvallende nieuwe tent gedoopt hebben, voor dit mooie evenement te mogen bouwen.”

De in het najaar van 2007 geïntroduceerde Alure, met haar strakke belijning, horizontale wanden en stylish design, vormt de basis van de Ocean.

Dorrie Eilers: “Daar bovenop geeft een golvend membraandak het geheel een opvallende en exclusieve uitstraling.”

Uiteraard is de Ocean in verschillende breedtematen verkrijgbaar, waarbij de lengte van de accommodatie in principe onbeperkt is. Met deze eigenschappen is de Ocean voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt; in ieder geval daar waar een blikvanger gewenst is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!