Back Back Nieuws

Neptunus opent vestiging in Engeland

05 januari 2009
Neptunus, specialist in het ontwikkelen en verhuren van tenten en tijdelijke accommodaties, heropent per 1 januari een zelfstandige vestiging in het Verenigd Koninkrijk.

Neptunus’ uitgebreide productrange kan daardoor direct aan de Britse event- en semi-permanente markt worden aangeboden. Na 13 jaar door een partner in de Engelse markt vertegenwoordigd te zijn, is volgens Neptunus de tijd rijp om, geheel in lijn met de groeistrategie, met een zelfstandige vestiging in het Verenigd Koninkrijk de prominente positie in de markt te versterken. "Door het openen van ons kantoor in Leicester kunnen we de lijnen kort houden en nog flexibeler op de markt reageren," aldus Directeur Dorrie Eilers.

Recente ontwikkelingen voor de eventmarkt zijn de strak vormgegeven ‘Alure’ en ‘Ocean’. Een andere innovatie is de ‘Evolution’; een volledig geïsoleerd tijdelijk gebouw dat geschikt is voor events als ook voor semi-permanent gebruik. Zo worden in heel Europa winkels, supermarkten, sporthallen en showrooms in de tijdelijke accommodaties van Neptunus ondergebracht.

Neptunus Ltd zal worden geleid door April Trasler. Zij was voorheen als directeur werkzaam bij GL Events Owen Brown en daarna enkele jaren actief als zelfstandig adviseur. Met 25 jaar ervaring binnen de markt voor tenten en tijdelijke accommodaties haalt Neptunus met Trasler als Managing Director veel ervaring en marktkennis in huis.

Neptunus is opgericht in 1937 en heeft inmiddels meer dan 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gehuisvest in Kessel, andere vestigingen staan in België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Polen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!