Back Back Nieuws

Neptunus in London

12 oktober 2012
Voor het derde jaar op rij heeft Neptunus de organisatie van Masterpiece London voorzien van een tijdelijke beurshal gelegen op de South Grounds van het Royal Hospital Chelsea in London. Dit is een tentoonstelling van de meest unieke voorwerpen ter wereld. Van eigentijds tot antiek, de beurs toonde aan verzamelaars uit de hele wereld een schat aan kunst en design. Als pronkstukken werden een zeer exclusieve Rolls Royce en Riva getoond.

Tijdelijke beurshal
De organisatie van het evenement zocht een tijdelijke beurshal waarin een luchtige en moderne sfeer kon worden gecreëerd. Neptunus voldeed aan de wensen door 3 demontabele accommodaties van het type Evolution II te leveren. De eerste twee, in de afmetingen 35 x 145m en 50 x 145m, werden aan elkaar gekoppeld en diende als beurshal. De derde structuur 10 x 85 m vormde de entree.

De aankleding en mooie afwerking zorgden voor een passende sfeer voor deze exclusieve beurs. Dankzij de hoogte van de tijdelijke hal was het geen probleem om airconditioning en elektra mooi onder een verlaagd plafond weg te werken. In totaal werd er meer dan 15.000m2 aan tijdelijke ruimte geleverd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!