Back Back Nieuws

Neptunus levert extra ruimte voor TEFAF Maastricht

12 maart 2013
Het TEFAF vindt van 15 tot en met 24 maart 2013 wederom plaats in het MECC in
Maastricht. Neptunus levert extra ruimte voor 's werelds grootste kunst- en antiekbeurs. De ‘Evolution’, een tijdelijk gebouw van Neptunus, wordt ingezet als tijdelijk restaurant.

De organisatie van TEFAF kiest al enkele jaren voor Neptunus’ ‘Evolution’ als tijdelijk restaurant vanwege de voordelen zoals onder andere de flexibiliteit en het duurzame karakter. Ook de entree- en cateringpaviljoenen worden door de tentenspecialist gebouwd.
Niels Glandorff van TEFAF vertelt: “Toen de bestaande ruimte in het MECC voor TEFAF niet meer voldoende was bracht Neptunus de oplossing. Naast een brasserie met ruim 400 zitplaatsen, zijn ook de diverse tenten die de logistiek rondom de beurs ondersteunen niet meer weg te denken.”

TEFAF
TEFAF is de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs ter wereld, bezocht door handelaren, academici, recensenten en verzamelaars. TEFAF is voor duizenden belangstellenden en kunstliefhebbers dan ook het hoogtepunt van het jaar. De beurs dankt haar exclusieve reputatie aan de onovertroffen kwaliteit van haar aanbod en het hoge niveau van bezoekers. Ook musea kijken er naar uit om hun collecties te verrijken. De 26e editie van TEFAF in Maastricht telt een recordaantal van 267 topantiquairs en kunsthandelaren uit 20 landen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!