Back Back Nieuws

Neptunus goed voor 17.000 m2 beursoppervlakte

23 april 2010
Bauma opende afgelopen maandag weer haar deuren. ’s Werelds grootste beurs voor de bouwbranche vindt dit jaar voor de 29e keer in München plaats en duurt tot en met 25 april. Neptunus ondersteunt de Bauma en vele exposanten met in totaal ruim 17.000 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties.

555.000 vierkante meter
De Bauma vindt elke drie jaar plaats en wordt gezien als de leidende beurs voor de bouwsector. Opnieuw is er een toename in het aantal exposanten, waardoor de totale beursoppervlakte dit jaar vergroot is naar 555.000 vierkante meter. Met de veelzijdige Evolution van Neptunus beschikt de beurs over twee extra beurshallen met een oppervlakte van ieder 3.800 vierkante meter. Het voordeel van de Evolution is dat deze de eigenschappen en uitstraling van een vast gebouw heeft, waarbij de op- en afbouwtijd zeer snel is.

Buitenterrein
Daarnaast heeft Neptunus op het buitenterrein voor nog eens 20 exposanten een stand gebouwd. Een grote variëteit aan typen accommodaties werd hiervoor ingezet. Zo werden Etage-hallen en Galeria’s gebouwd, echter er werd vooral gekozen voor de Evolution, het semi-permanente gebouw van Neptunus. Voor nog meer ruimte werd in veel stands een praktische verdiepingsvloer gerealiseerd. Onder andere Hitachi, Caterpillar, Neuson Kramer, Terex en Atlas kozen voor Neptunus en het Evolution-concept.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!