Back Back Nieuws

Neptunus bouwt voor introductie Renault Kangoo

11 september 2009
De Renault Kangoo ‘Be Bop Zero Emissions’ prototype, een nieuwe elektrische auto, werd begin september op grootse wijze aan media en genodigden gepresenteerd. Neptunus, specialist in het verhuren van tenten en tijdelijke accommodaties, bouwde de tenten voor deze unieke presentatie die in het Brusselse Woluwepark plaatsvond.

Eleven, een bekend internationaal event- en communciatiebureau uit Brussel, nam de complete organisatie voor haar rekening. Neptunus plaatste voor het evenement haar tenttype ‘Alure’ in de afmeting 15 bij 20 meter met een overkapping van 15 bij 5 meter, voorzien van een transparante gevel en volledig uitgerust met glaswanden.

Dominic Scholart, vestigingsmanager van Neptunus bvba, legt uit: “Eleven wilde een tijdelijke accommodatie die aansloot bij de merkwaarden van Renault. De Alure, een moderne alu-hal met een strakke belijning en exclusieve uitstraling, paste perfect in het plaatje. Door de glaswanden stond de accommodatie in verbinding met de bosrijke omgeving.”

De presentatie van het prototype aan media en genodigden vond plaats in een van de mooiste parken van de Europese hoofdstad en duurde vier dagen. De innovatieve elektrische Renault Kangoo Be Bop Zero Emissions zal in 2011 op de markt komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!