Back Back Nieuws

Neptunus bouwt VIP Bavaria City Racing

14 augustus 2006

Het centrum van Rotterdam verandert zondag 20 augustus in een stratencircuit en rijden Formule 1 en andere sportwagens over de Coolsingel in het kader van Bavaria City Racing. Om alle (VIP-)gasten van dit spectaculaire evenement te kunnen ontvangen, bouwt Neptunus in drie dagen tijd een compleet VIP-dorp bij de start van het parcours, op het Noordereiland in de Nieuwe Maas bij de Willemsbrug. Met maar liefst 18 verschillende accommodaties, gezamenlijk goed voor 6.000 m2, is Neptunus prominent aanwezig.


Familiebedrijf Neptunus bouwt net als vorig jaar bij de eerste editie van het succesvolle evenement - dat toen nog Monaco aan de Maas heette - tijdelijke accommodaties voor de hospitality, tribunes, catering, keukens, het muziekpodium, de kleedruimtes, de accreditatie en toiletten. Het internationaal opererende verhuurbedrijf op het gebied van tenten en semi-permanente accommodaties, bouwt de onderkomens in opdracht van de organisatie van het evenement. Alles wordt geheel gereed opgeleverd, dus inclusief inrichting met tafels, stoelen, vloerbedekking, stoffering, klimaatbeheersing en verlichting.


Andere autosportevenementen
Het bedrijf is geen onbekende bij autosportevenementen. Zo is Neptunus ook nauw betrokken bij de Amsterdam-Beijing Rally die dit weekend finisht in China. De familie Eilers rijdt zelf mee en op het Tiananmen Plein in Beijing wordt een Holland House opgebouwd, waar Nederlandse bedrijven zich presenteren aan de Chinese zakelijke markt. Andere spraakmakende evenementen waarbij Neptunus VIP-accommodaties heeft neergezet voor opdrachtgevers als BMW, Mercedes en Audi, zijn onder meer diverse Formule 1-wedstrijden en DTM races, de 24 uur van Le Mans en de 24 uur van Franchorchamps.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!