Back Back Nieuws

Neptunus bouwt in Utrecht en Zeeland voor de Tour de France

26 juni 2015
Het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld start dit jaar op 4 juli in Utrecht. De Grand Départ is de feestelijke start van de Franse wielerronde. Na 5 jaar keert de Tour de France voor de zesde keer terug naar Nederland: een record. Neptunus, specialist in demontabel bouwen, gaat de VIP hospitality-ruimte in de startzone leveren.

Exclusieve VIP hospitality 
De 90 meter lange exclusieve demontabele accommodatie wordt door Neptunus in slechts enkele dagen opgebouwd, waarna de inrichting plaatsvindt. Tijdens het evenement zullen VIP genodigden in het ruim 900 vierkante meter grote tijdelijke paviljoen ontvangen worden, alwaar ze in exclusieve Tour-sferen van de etappes kunnen genieten. Buiten het VIP hospitality paviljoen in Utrecht verzorgt Neptunus ook de tijdelijke accommodaties tijdens de tweede etappe op 5 juli naar Neeltje Jans. In en rondom de finishzone zal een door Neptunus gebouwd hospitalitydorp verrijzen.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: 'We zijn trots dat we ook voor het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld tijdelijke accommodaties bouwen. We bouwen veel tenten en tijdelijke gebouwen voor sportevenementen, maar wanneer de Grand Départ in ons thuisland  plaatsvindt, is het natuurlijk erg leuk om daar ook aan bij te kunnen dragen.' 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!