Back Back Nieuws

Neptunus bouwt tijdelijke beurshal voor Europort

10 november 2011
Op dinsdag 8 november is de beurs Europort in Ahoy Rotterdam officieel geopend. Neptunus, specialist in het ontwikkelen en verhuren van tenten en tijdelijke accommodaties, heeft voor de internationale maritieme vakbeurs zo’n 6.500 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties opgeleverd.

Neptunus bouwde op het Ahoy terrein twee Evolution-accommodaties die op de bestaande Ahoy-gebouwen werden aangesloten door middel van brede doorgangen. Door deze tijdelijke extra ruimte van 6500 vierkante meter kon de beursoppervlakte uitgebreid worden tot wel 40.000 vierkante meter.


Dezelfde kwaliteit en hoogwaardige eigenschappen

Ahoy maakte een duidelijke keuze voor Neptunus en de Evolution. Raymond Siliakus, Exhibition Manager van Ahoy legt uit: “Wij willen onze standhouders en bezoekers in de tijdelijke beurshal dezelfde kwaliteit en hoogwaardige eigenschappen bieden als die in de bestaande beurshallen van Ahoy. De Neptunus Evolution voldoet perfect aan onze eisen: de uitstraling en het comfort van een bestaand gebouw. Daarbij de voordelen van het demontabele en dus tijdelijke karakter.” De tijdelijke beurshallen bij Ahoy werden 2 weken voor de beurs opgebouwd en worden na de beurs gedemonteerd.

Europort vindt van 8 tot en met 11 november plaats in Ahoy Rotterdam, en is met een recordaantal van 1000 exposanten uit 35 landen een van de meest toonaangevende maritieme vakbeurzen ter wereld.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!