Back Back Nieuws

Neptunus biedt onderdak tijdens Royal Ascot

18 juni 2007
Neptunus is opnieuw gekozen als tentenleverancier voor het vijfdaagse evenement Royal Ascot dat plaatsvindt op ’s werelds beroemdste paardenracebaan. Het jaarlijkse evenement gaat deze week van start.

 

Op Royal Ascot gaat het niet alleen om de paardenraces en het gokken op de paarden, maar ook om het zien en gezien worden. Van 19 tot en met 24 juni zullen de vele bezoekers, waar onder de Britse Koninklijke familie, geheel volgens de dresscode met hoed en in chique kledij verschijnen.

 

Neptunus is al enkele jaren offical supplier van Royal Ascot en verzorgt de accommodaties. Dit jaar plaatst Neptunus direct naast de Grand Standhaar `Galeria´, een hal met drie etages uitgerust met een dakconstructie. De ´Galeria´beleefde in 2006 haar primeur bij Royal Ascot en biedt vanaf de hoogste verdieping een uitzicht over de gehele renbaan. Neptunus verzorgt de plaatsing van een Double Decker Etagehal en een heus hospitality village met zestig chalets, gelegen in het hart van de renbaan.


Ook in de Nederlandse paardensportevenementen weet Neptunis zich te vestigen. Tijdens het internationale outdoor paardensportevenement, het CHIO Rotterdam, bouwt Neptunus  alle tijdelijke accommodaties. Zij sloot hiervoor onlangs een drie-jarig contract met de organisatie. Het CHIO zal van 20 tot 24 juni plaatsvinden. 


 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!