Back Back Nieuws

NEMO heeft nieuwe evenementenruimtes op het dak

18 april 2016
NEMO Science Museum beschikt vanaf 22 april over een vernieuwd dakplein met de openluchttentoonstelling Energetica en twee nieuwe evenementenruimtes. Bezoekers van Energetica ontdekken op het dak van NEMO de kracht van de elementen. Het vernieuwde dakplein, de Panoramazaal en het Restaurant met Serre zijn zeer geschikt als locatie voor zomerse evenementen op 22 meter boven NAP.

Uitbreiding evenementmogelijkheden
In de diverse zalen bij NEMO worden al veel evenementen met een innovatief tintje georganiseerd. Daar komen nu evenementenruimtes op de bovenste verdieping bij. Vergaderingen, lezingen en sit down diners tot 80 personen kunnen in de Panoramazaal georganiseerd worden. Het Restaurant met Serre leent zich meer voor een informele afsluiting van bijeenkomsten. Hier genieten gasten van een weids uitzicht over het historische centrum van Amsterdam. Op het grootste dakplein van Amsterdam zijn zomerse borrels of barbecues tot 400 personen mogelijk.

Openluchttentoonstelling Energetica
Tussen de vergaderingen door ontdekken gasten op het dak van NEMO hoe de kracht van de elementen gebruikt wordt om energie op te wekken. De fonteinen onderaan de cascade op het dak worden aangedreven door de energie uit wind, water en zon. Met eigen spierkracht kunnen bezoekers het bovendien opnemen tegen deze elementen door hun fontein zo hoog mogelijk te laten spuiten.

Foto: Artist Impression NEMO dak - NorthernLight

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!