Neem een kijkje achter de schermen bij Tuckerville festivalNeem een kijkje achter de schermen bij Tuckerville festival
Back Back Nieuws

Neem een kijkje achter de schermen bij Tuckerville festival

25 juli 2019

Congresregio Twente organiseert op vrijdag 6 september haar derde Site Visit. Congresorganisatoren en meetingplanners krijgen de kans om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden van de veelzijdige regio Twente. Op een eigentijdse manier wordt de meest ondernemende hightechregio van Nederland ontdekt. Naast het bezoeken van diverse evenementenlocaties staat er dit jaar een exclusief kijkje achter de schermen bij festival Tuckerville op het programma.

Variërend van kleinschalig op het platteland tot groots in de stad, er is altijd een passende locatie te vinden in Twente. Meetings en incentives kunnen basic plaatsvinden maar het kan ook luxer. Ook bijzondere locaties zoals musea, theater en gebedshuizen zijn in te zetten bij speciale zakelijke events. ‘Of het nu gaat om een intieme heisessie of een groot congres voor 2000 personen met 17 subzalen, Twente heeft het. Deze diversiteit willen wij graag laten zien tijdens de Site Visit’, aldus Kirsten den Hertog, Accountmanager zakelijk toerisme van Congresregio Twente.

Gratis overnachting

Het programma, dat overigens gratis is voor congresorganisatoren en meetingplanners, begint in de ochtend en eindigt eind van de middag. Aan deelnemers die van ver komen, of gewoon uitgerust willen beginnen aan het programma is gedacht: hen wordt kosteloos een overnachting aangeboden voorafgaand aan de Site Visit bij partners van Congresregio Twente.

Aanmelden

Organiseer jij bijeenkomsten en ben je benieuwd naar de locaties, de sfeer, het prachtige Twentse landschap en wil je een kijkje achter de schermen bij Tuckerville niet missen? Meld je dan nu aan voor de Regio Twente Site Visit 2019.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!