Back Back Nieuws

Nederlandse meeting- en eventplanners beleven Locatie Amersfoort

01 september 2015
Ongeveer 100 Nederlandse meeting- en eventplanners komen 8 september naar stad en regio Amersfoort om locaties te bezoeken en kennis te maken met ondernemers. De gasten kunnen daarbij kiezen uit verschillende routes. Zo kunnen zij de binnenstad van Amersfoort ontdekken, Soest en omgeving proeven of de nieuwe trendsroute volgen. Citymarketing Amersfoort werkt voor het evenement samen met eventplanners en ondernemers uit de regio.

Beleef Locatie Amersfoort
Onder de noemer ‘Beleef Locatie Amersfoort’ worden de zakelijke gasten op dinsdag 8 september rondgeleid langs de meest inspirerende locaties voor het organiseren van evenementen. De groep start om 12.00 uur met een culinaire lunch bij de St. Joriskerk, waarna zij van 13.30-17.30 uur deelnemen aan één van de drie ontdekkingsroutes. Door spectaculaire presentaties, workshops en rondleidingen beleven en ervaren de gasten dat regio Amersfoort bij uitstek een geschikte locatie voor zakelijke evenementen is.

Zo krijgen zij bijvoorbeeld een rondleiding in het onlangs geopende Nationaal Militair Museum, wordt er bier geproefd in de Mannenzaal, volgen ze inspirerende workshops en gaan ze langs bij de ‘Universiteit van de Geit’. Afsluitend volgt een netwerkborrel bij de Rijtuigenloods.

Deelnemen?
Ben je als meeting- of eventplanner ook geïnteresseerd om deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar locatie@amersfoort.nl. Deelname is gratis.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!