Nederlands topteam in sporthotel Playitas Resort Nederlands topteam in sporthotel Playitas Resort
Back Back Nieuws

Nederlands topteam in sporthotel Playitas Resort

27 juni 2024

Apollo is sinds 2013 de officiële leverancier van Olympische trainingskampen van het Top & Talent programma van het Zweeds Olympisch Comité. Apollo Reizen is trots dat zij nu ook voor een Nederlands topteam een trainingskamp mocht verzorgen.

Gezamenlijk doel

De Nederlandse en Zweedse damesteams trainden gezamenlijk in het flagship sport resort ter voorbereiding op het EK Vrouwen Handbal 2024, dat op 28 november van start gaat in Oostenrijk, Hongarije en Zwitserland. Maar liefst 47 leden van het Nederlandse en Zweedse handbalteam maakten gebruik van de faciliteiten om hun vaardigheden aan te scherpen, kennis te delen en dat alles met één doel; het winnen van het Europees kampioenschap.

‘De samenwerking tussen Apollo Reizen, Sporthotel Playitas Resort en de Nederlandse en Zweedse damesteams vertegenwoordigt een mijlpaal in onze inspanningen om sportteams van diverse disciplines te ondersteunen. We zijn verheugd dat ons resort heeft bijgedragen aan de voorbereiding van deze vooraanstaande nationale damesteams en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met sportteams van wereldniveau’, zegt Daniel Giray, Head of Sports bij Apollo.

Blijvend sportteams ondersteunen

Apollo Reizen is enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst brengt en blijft toegewijd aan het ondersteunen van sportteams in hun streven naar excellentie door het beschikbaar stellen van haar sporthotels met uitrusting volgens Olympische Standaarden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!