Nederlands Openluchtmuseum inspireert met Inspiration TourNederlands Openluchtmuseum inspireert met Inspiration Tour
Back Back Nieuws

Nederlands Openluchtmuseum inspireert met Inspiration Tour

14 juli 2020

Om feeling te krijgen met de nieuwe manier van events verzorgen, organiseerde het Nederlands Openluchtmuseum – in samenwerking met Management Support – afgelopen 3 juli een Inspiration Tour. Een tour door het museum, georganiseerd voor eventorganisatoren, bedoeld om inspiratie op te doen voor hun volgende event. Juist nu het weer mag!

Tipje van de sluier

Paul van Zeist, hoofd Hospitality & Sales, trapte de inspirerende middag af. Hij gaf de genodigden inzicht in de ontwikkelingen van het museum in de afgelopen maanden, maar lichtte ook een tipje van de sluier op over de toekomstplannen van het museum. En waar komt je evenement in deze ingewikkelde tijd nu beter tot zijn recht dan in het uitgestrekte Openluchtmuseum? Centraal gelegen in Arnhem vind je verschillende authentieke locaties voor kleine en grote groepen. Samenwerkingen met professionele partners helpen je om jouw bijeenkomst eigentijds vorm te geven. Het museum beschikt over een totale oppervlakte van 44 ha. Op elke eventlocatie heeft het museum – door binnen én buiten de ruimte optimaal te benutten - de mogelijkheid om gasten gepaste afstand van elkaar te bieden én de van middelen om je gezelschap actief deel te laten nemen aan je bijeenkomst.

Sessies

Om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen, werd de groep vervolgens in tweeën gedeeld en werden er twee aparte sessies georganiseerd. Eén over het optimaliseren van het – nu zo actuele - digitale eventtraject en één waarin de aanwezigen kennis maakten met de wereldse vuurkeuken. Het optimaliseren van een digitaal eventtraject werd door middel van een interactief gastcollege belicht door Rutger Bremer. Hoe kun je dit traject zo goed mogelijk blijven verbeteren en hoe krijg je het beste inzicht in hoeveel bezoekers je kunt verwachten tijdens je event? Tijdens de andere sessie werden deelnemers getrakteerd op een pyro showcase van Jord Althuizen.  Aanwezigen leerden (en proefden) meer over de wereldse vuurkeuken.

Afsluitend werd er een tour door het museum gegeven. De tour bood aanwezigen de kans om in een kort tijdsbestek alle toonaangevende locaties van het museum te bezoeken, om zo inspiratie op te doen voor hun volgende evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!