Back Back Nieuws

Nederlands Openluchtmuseum herleeft ouderwetse winters

08 december 2011
Het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem herleeft van 3 december 2011 tot en met 15 januari 2012 de ouderwetse winters. Op diverse plaatsen in het park wordt herinnerd aan de strenge, maar ook de minder strenge, winters die de afgelopen eeuw gekend heeft.

De ouderwetse winters beleven
Door het hele park worden diverse activiteiten georganiseerd. Jong en oud kan schaatsen op de feestelijk verlichte ijsbaan, waar de koek en zopie niet ontbreekt. Bij de Delftse molen kunnen kinderen roetsjen van een sleebaan. Een ambachtelijke wintermarkt is te vinden op het Zaanse plei en in het Zeeuwse kerkje wordt gezongen en gedanst.

Winterse bijeenkomsten
In de winterse sfeer is het Openluchtmuseum ook beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfsfeesten. Ook leent het park zich voor een nieuwjaarsborrel of –bijeenkomst met relaties of collega’s. Van een borrel bij de ijsbaan tot een diner of buffet in de Kasteelboerderij.

Barre Wintertocht
Groepen vanaf 20 personen kunnen deelnemen aan de Barre Wintertocht. Tijdens deze wintertocht doet u mee aan oud-Hollandse spelen. Na afloop bakt u worstenbroodjes boven een knapperend vuur. Meer informatie over winterarrangementen in het Nederlands Openluchtmuseum vindt u op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!