Nederlands eerste drive-in live concert Nederlands eerste drive-in live concert
Back Back Nieuws

Nederlands eerste drive-in live concert

25 augustus 2020

Na enkele weken succesvol als drive-in bioscoop is het tijd voor iets nieuws: het allereerste drive-in live concert ooit in Nederland. Zondag 13 presenteert A4Drive-in ‘The Billy Joel Experience’, een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard.

Unieke en innovatieve samenwerking

Bij A4Drive-in zijn sinds enkele weken dagelijks vanuit de auto films te bekijken, nu voor het eerst een live-concert. De samenwerking van A4Drive-in, LXeventsupport en Evenemento events artists bookings is uniek en innovatief.

Meezingen toegestaan in eigen auto

Billy Joel is een van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Vertolker Alexander Broussard, o.a. bekend van Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's en Crazy Piano’s, brengt klassieke meezingers als ‘The Pianoman’, maar ook swingende rockers en prachtige ballads. Stuk voor stuk songs die live veel indruk maken. En omdat iedereen in zijn eigen auto zit, is meezingen toegestaan!

Tributeconcert via eigen autoradio

Alexanders vijfkoppige band ‘003’ staat aan de vooravond van een aangepaste theatertour door heel Nederland, waarbij het concert in Roelofarendsveen de enige en eerste drive-invariant is. Om 15.00 uur hoor je die zondagmiddag het tributeconcert via je eigen autoradio, ingeluid door een krachtig voorprogramma verzorgd door Robbert H. Solo, frontman van The Raspers. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.a4drive-in.nl.

Foto: Ed Geels

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!