Back Back Nieuws

NEB produceert 'Het feest kan beginnen!'

11 september 2008
NEB Communicatieprojecten / Kees Janssen Theatre Productions ontwikkelt en produceert de totaaltheaterproductie Het feest kan beginnen! die speciaal gemaakt is voor de seizoensopening van Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Het feest kan beginnen! is een wervelende samensmelting van verschillende soorten muziek en dans uit Zuid- en Midden-Amerika. Tekstschrijver en cabaretier Erik Brey (Purper) vertelt en zingt aan de vleugel. 

"De 46 castleden nemen het publiek mee in een muzikale reis van Argentinië via Brazilië en Cuba naar New York. Meeslepende tangomuziek en dans met zangeres Maria José Ortiz (Buenos Aires), zwoele Bossa Nova, vurige Capoeira door Rua de Baixo, opzwepende percussie door Drums United, de Cubop City Latin Bigband, tapdans met Mister Rumbatap Max Pollak (New York) en spetterende Salsa laten de vlam in de pan slaan. Het feest kan beginnen wanneer de volledige cast het podium betreedt om samen te musiceren, te dansen en te swingen," aldus NEB.

Deze productie is te zien op zaterdag 20 september in de Koninklijke Wegenerzaal van Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Aanvang show: 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website of telefonisch via 0900-123 0 123

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!