Back Back Nieuws

NBTC organiseert Koninginnedag in Londen

24 april 2008
Londen Londen kleurt 25 en 26 april weer even oranje. Dan organiseert het Nederlands Bureau voor toerisme & Congressen (NBTC) in Londen voor de derde keer het Holland House event op de Southbank. Holland House wordt georganiseerd ter ere van Koninginnedag waar naar verwachting zo’n 22.000 Britten de unieke Hollandse sfeer met al hun zintuigen kunnen ervaren.

Andrew van der Feltz, vestigingsmanager NBTC Groot-Brittannië: “ Het Holland House event maakt het mogelijk dat de bezoeker de bijzondere en uitbundige sfeer van onze Nederlandse steden tijdens Koninginnedag proeft en ervaart. Niet alleen traditionele activiteiten, maar ook het hippe Nederland met z’n clubbing scene komt aan bod.”

Het feest begint op vrijdag 25 april met de traditionele Koninginnenacht dat plaatsvindt in SeOne club, vlakbij Londen Bridge. Nederlands top Dj’s, waaronder ErickE en Don Diablo, nemen dan de draaitafels over.

Op zaterdag gaat het Holland House event verder op de Southbank met vele gezellige Hollandactiviteiten voor jong en oud. In de Madurodam Kid’s Corner kunnen kinderen zich wagen aan traditionele Nederlandse spelletjes zoals koekhappen en zaklopen. Ook kunnen ze Bert & Ernie en Elmo in het echt ontmoeten en hun gezichten laten beschilderen. De bezoekers kunnen eten en drinken op een Nederlandse markt met stroopwafels, kaas en een Heineken bar, genieten van muziek van Crazy Piano’s en luisteren naar Prof. Dr. Gerard Schaafsma die op komische wijze les geeft over Nederland en de Nederlanders.

Het NBTC werkt voor dit evenement naast hoofdsponsor KLM ook samen met partners zoals Madurodam, Wheelbarrow Boter, Stena Line, Amsterdam Airport Schiphol, Gassan Diamonds, Heineken, Stansted Express, De Boer tenten, De Nederlandse ambassade, Universiteit van Maastricht en de promotieorganisaties van Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht en Rotterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!