Back Back Nieuws

Nazoomeravond voor Eneco klanten in Blijdorp

04 oktober 2010

In Diergaarde Blijdorp vond de laatste ZOOmeravond plaats voor de klanten van Eneco op 29 september. Daarmee werd de serie van zeven avonden afgesloten. In totaal bezochten ruim 46.000 gasten deze bijzondere avondopenstellingen van de Rotterdamse Diergaarde. Eneco wilde met deze actie haar particuliere belonen voor hun loyaliteit en nieuwe klanten interesseren voor hun duurzame energie.

Deze duurzame energie werd in Blijdorp getoond middels een aantal bijzondere punten. Zo kon men de kracht van windkracht voelen middels een windmachine, werd zonne-energie getoond met speciale solar-petten en moest er geholpen worden met het “voeden” van de houtvergassingsinstallatie. Videoschermen met daarop speciaal opgenomen filmpjes met presentator Bas Westerweel verbond de punten. Daarnaast konden de gasten uiteraard en vooral genieten van de bewoners van Blijdorp, de kijkjes achter de schermen en de “verzorgingspraatjes”.

Ook deze laatste avond bracht, mede dankzij het vriendelijke nazomer-weer, vele duizenden gasten naar Blijdorp. Zowel Eneco als de organiserende partners AM+D creative communications, Blijdorp Happenings en De Produktiewinkel kijken met trots terug op een geslaagd evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!