Back Back Nieuws

Nautische arrangementen in de Kromhouthal tijdens SAIL

16 juni 2015
Van 19 tot en met 23 augustus 2015 vindt SAIL Amsterdam 2015 plaats op en rond het Amsterdamse IJ. De Kromhouthal, die zich midden in het hart van SAIL bevindt, zal samen met cateraar DeBorrelFabriek arrangementen aanbieden voor een onvergetelijke ervaring.

Een fantastische sfeer, heerlijk eten & drinken en uitzicht op de Tall Ships op het IJ; dit
zijn de ingrediënten voor een gedenkwaardige beleving. De locatie is gedurende SAIL open voor zakelijke partijen en biedt speciale arrangementen aan vanaf 100 personen.

Amsterdam Noord
De unieke fabriekshal, waar arbeiders vanaf 1908 de productie van scheepsmotoren verrichtten, zal worden omgetoverd tot een plek waarin het oude scheepvaart-thema helemaal terugkomt. De genodigden krijgen een eigen gedeelte in de hal, voorzien van een eigen hostess en branding. Er is bewust voor gekozen om Amsterdam Noord te betrekken bij SAIL Amsterdam 2015. In Amsterdam Noord zijn dan ook veel activiteiten gepland. De Kromhouthal bevindt zich midden in de Oranje Oceaan en biedt hiermee een spectaculair uitzicht over het IJ met alle Tall Ships en op de kop van het Java-Eiland. Bovendien is de SAIL Music Marina op loopafstand van de locatie.

Arrangementen
De Kromhouthal biedt verschillende arrangementen aan, ook in combinatie met de SAIL Music Marina. Informatie over de SAIL Music Marina vind je hier. Wens je meer informatie te krijgen over de arrangementen, neem dan contact op met het team van de Kromhouthal via 020 636 5250.

De SAIL Music Marina
SAIL Music Marina is een onderdeel van het nautische evenement SAIL. SAIL Music Marina heeft alle avonden een ander thema en ontvangt dit jaar artiesten als Kensington, Nick & Simon en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Het spetterende evenement op het IJ zal elke avond afsluiten met spectaculair vuurwerk boven het IJ. Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!