Back Back Nieuws

NAUPAR Amsterdam voortaan vindbaar onder boothuren.amsterdam

05 oktober 2015
NAUPAR Amsterdam gaat steeds vaker werken vanuit de  nieuwe domeinnaam: boothuren.amsterdam. Echte Amsterdammers hebben namelijk een .amsterdam-domein. NAUPAR kon natuurlijk niet achterblijven.

Boothuren.amsterdam
Met het .amsterdam-domein uit NAUPAR Amsterdam haar Amsterdamse trots. Daarnaast laat het bedrijf hiermee ook zien dat ze open staan voor de creatieve en commerciële geest van de geliefde hoofdstad. De .amsterdam-extensie zorgt voor veel nieuwe domeinnamen en daarmee ook voor veel nieuwe kansen op de onlinemarkt.

Kansen vergroten
NAUPAR Amsterdam, een bedrijf in Amsterdam met diverse sloepen en salonboten, heeft geen seconde getwijfeld: boothuren.amsterdam was al snel een feit. Met dit nieuwe domein vergroot NAUPAR Amsterdam haar kansen op meer zoekresultaten.

Werkwijze
Om de wereld te laten kennismaken met de nieuwe domeinnaam .amsterdam zijn de eerste pioniers al op 30 april live gegaan. Op 1 juni startte de voorrangsperiode; wat wil zeggen, dat iedereen vanaf toen een .amsterdam-domein kon aanvragen. Pas na 14 augustus werden de domeinnamen definitief toegewezen. NAUPAR Amsterdam kreeg toen boothuren.amsterdam. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!