Back Back Nieuws

Natuurlijk Vergaderen van Bridges Learning Events

05 mei 2008
Bridges Learning Events introduceert Natuurlijk Vergaderen op de Petrus Hoeve. Effectief vergaderen op een exclusieve, stijlvol gerenoveerde hoeve, net buiten Heeswijk-Dinther. Vergaderen in één van de sfeervolle woonkamers of buiten op het schaduwrijke terras, met de voeten in het gras in de oeroude boomgaard of midden in de unieke kruidentuin.

René en Marleen van de Brug van Bridges Learning Events ontvangen hun relaties aan de keukentafel of buiten in de tuin en waren geïnspireerd door het positieve effect op hun besprekingen.

Zo kwamen zij tot hun concept Natuurlijk Vergaderen: vergaderen op een natuurlijke manier in een natuurlijke omgeving. Aan de ene kant zoeken naar het optimale effect op de deelnemers, aan de andere kant het maximale halen uit de vergadering. Hun sparringpartner is Dr. Wilbert van Vree, vergaderdeskundige en gepromoveerd op het proefschrift 'Nederland als vergaderland' en auteur van 'Van Vree's Vergaderwijzer'. Hij adviseert hen en houdt ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vergadergebied.

Marleen: ‘We hebben een exclusieve locatie, de Petrus Hoeve. Een stijlvol gerenoveerde hoeve in een puur Hollandse omgeving op een prachtig onderhouden terrein net buiten Heeswijk-Dinther. Een combinatie van de natuurlijke Brabantse omgeving met de gulle gastvrijheid van de Limburgse gastheer Pascal Smits en de culinaire passie van zijn topkok Arjan Weckseler. Je kunt er in een ontspannen sfeer vergaderen , ongedwongen, helemaal weg uit de zakelijke omgeving, midden in de natuur en met gevoel voor kwaliteit.’

René: ‘De Petrus Hoeve beschikt ook over een professionele keuken, dus je kunt er perfect de vergadering afsluiten met een kookclinic van culinaire gerechten onder leiding van Arjan. En niet alleen op culinair, maar ook op creatief, actief en cultureel gebied zijn er volop mogelijkheden in en rond de Petrus Hoeve. We denken graag mee met wat iemand met de vergadering wil bereiken en wat er goed bij de groep past’. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van de organisatie van ‘bijeenkomsten met een doel’ weten zij als geen ander hoe effect te kunnen bereiken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!