Nationale Sport Expo in Amsterdam ArenANationale Sport Expo in Amsterdam ArenA
Back Back Nieuws

Nationale Sport Expo in Amsterdam ArenA

03 april 2018

Binnenkort vindt de eerste editie plaats van de Nationale Sport Expo in Amsterdam ArenA, een evenement voor en door (professionele) sportliefhebbers. Bezoekers van de expo krijgen op dinsdag 15 en woensdag 16 mei 2018 de kans om diverse sporten te ervaren vanaf de grasmat in de Amsterdam ArenA door deel te nemen aan trainingen, workshops en masterclasses van topsporters, waaronder Frank de Boer, Soufiane Touzani en hockeycoach Marc Lammers. Tevens worden bezoekers samengebracht met (voormalig) topsporters, coaches, bestuurders en (commerciële) partijen die relevante producten en diensten aanbieden. Het evenement wordt afgetrapt op de hoofdtribune onder leiding van de CEO van de Amsterdam ArenA, Henk Markerink.

'De Nationale Sport Expo biedt het publiek de kans om op een veelzijdige manier kennis te maken met professionals binnen de sportwereld. Zowel met het bijwonen van masterclasses als in het volgen van workshops. Sport is zo ontzettend belangrijk, het brengt mensen samen en is goed voor zowel de mentale en fysieke gezondheid. Kennis opdoen en ervaringen opdoen binnen dit spectrum is naast heel leuk ook heel leerzaam. Juist daarom hebben wij een programma gecreëerd dat is geënt op jong en oud', aldus Stefan Ronda (organisatie Nationale Sport Expo).

Programma

Het programma bestaat uit diverse onderdelen. Zo delen meerdere sprekers met verschillende achtergronden hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops. Scheidsrechter Danny Makkelie deelt zijn kennis en ervaring op het gebied van het betaald voetbal, vertelt hockeycoach Marc Lammers over hoe men jaar na jaar op topniveau blijft en internationaal topvoetballer Frank de Boer deelt op een interactieve manier zijn ervaring op het gebied van het coachen van professionele teams. Ook is er een speciaal programma voor kinderen, waarbij ze allerlei activiteiten kunnen volgen op het heilige gras van de Amsterdam ArenA. Zo is wereldberoemd freestyle voetballer Soufiane Touzani aanwezig om zijn kunsten te vertonen in een live demo's.
Naast een actieve deelname aan de beurs met workshops, sporten en het bewonderen van demo's, word elke dag afgesloten met een business borrel in de Koninklijke Loge in de Amsterdam ArenA, waar volop ruimte is om te netwerken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!