Nationale Schoolleiders Top brengt schoolleiders en bedrijfsleven samenNationale Schoolleiders Top brengt schoolleiders en bedrijfsleven samen
Back Back Nieuws

Nationale Schoolleiders Top brengt schoolleiders en bedrijfsleven samen

09 november 2017

De Nationale Schoolleiders Top brengt 350 schoolleiders uit het voortgezet onderwijs samen met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, cultuur en sport. Onder meer Dick Boer, CEO van Ahold Delhaize, Hans de Jong, President Philips Nederland, Jacques van den Broek, CEO van Randstad gaan in gesprek met schoolleiders over leiderschap en hun ambities voor de school. De kersverse minister Slob, Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, is ook aanstaande zaterdag aanwezig.

Ervaringen delen en van elkaar leren over de kracht van persoonlijk leiderschap

Schoolleiders zijn de drijvende kracht, innovators en spil op middelbare scholen door heel Nederland. Dit vergt sterk persoonlijk leiderschap. De Nationale Schoolleiders Top inspireert schoolleiders om de volgende stap te maken voor henzelf en voor hun school. Collegaschoolleiders, experts uit het onderwijs en het bedrijfsleven delen hun kennis op zaterdag 11 november 2017 in de DeFabrique in Utrecht. 

Verassend en inspirerend

 SPITZ Congres & Event organiseert de Nationale Schoolleiders Top voortgezet onderwijs voor de derde keer op rij. ‘Na een verrassend plenair programma in aanwezigheid van minister Slob, delen experts en collega’s succesverhalen tijdens de Parade en vinden collegetours plaats. Onder meer schoolleider Jolanda Hogewind vertelt over de transitie die haar school maakte in Amsterdam Nieuw West. Een inspirerend verhaal!’ Tafelsessies vinden parallel plaats met onder meer aanjagers uit bedrijfsleven, zorg en sport in samenwerking met NL2025.

Meer informatie en het programma is te vinden op nationaleschoolleiderstop.nl/voortgezet-onderwijs/

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!