Back Back Nieuws

Nationale Haringpartij mede door De Boer succesvol

19 juni 2009
Dit jaar vond de 48e Nationale Haringpartij plaats op woensdag 17 juni op het vertrouwde terrein van Kasteel Nyenrode te Breukelen. Mede door de aanvullende accommodaties en de sfeervolle aankleding, gerealiseerd door De Boer, was ook deze editie weer een groot succes.

Al verschillende jaren verzorgt De Boer op Kasteel Nyenrode de aanvullende tijdelijke accommodaties voor de jaarlijkse Nationale Haringpartij en  het bedrijf overkapte dit jaar o.a. het binnenplein van het koetshuis en het podium.

Henk de Breij, secretaris van Stichting Hollandse Haringpartij en directeur EPP public relations, organiserende partij: 'Het was ook deze editie wederom een fantastisch netwerk-event waarbij de performance en de service van De Boer een belangrijke bijdrage leverde aan de communicatiefilosofie van de Nationale Haringpartij: 'daar waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen'.'

Traditiegetrouw bevonden zich onder de gasten representanten van het bedrijfsleven, de overheid, de showbizz en verschillende culturele en maatschappelijke organisaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!