Nationaal Theaterweekend in FlintNationaal Theaterweekend in Flint
Back Back Nieuws

Nationaal Theaterweekend in Flint

23 januari 2018

Tijdens het Nationaal Theaterweekend organiseert Flint verschillende activiteiten en alle voorstellingen kosten slechts een tientje. Flint organiseert tijdens dit weekend van 26, 27 en 28 januari ook veel extra activiteiten, zoals een Rollerdisco, een mini festival met lokale bands en een Late Night Karaoke.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend kan men in diverse theaters door het land voorstellingen bezoeken voor slechts een tientje. In Flint kunnen bezoekers naar Simon & Garfunkel Acoustic, cabaretavond met o.a. Patrick Nederkoorn, Jan Beuving en Soundos. Voor de kinderen staat Plaza Patatta op het programma en een liedjesprogramma van Ageeth de Haan. Ook is er een klassiek concert in de Sint Aegtenkapel van Le Nuove Musiche.

Rollerdisco American Style

Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven! Zo is er een heuse Rollerdisco American Style kids edition op vrijdagmiddag 26 januari waar hippe kids lekker kunnen swingen. 's Avonds is de Rollerdisco 12+. Vooraf kan gegeten worden in TREK die deze avond heerlijke gerechten van de smoker serveert.

Lokaal talent tijdens TREK Live XL

Op zaterdag 27 januari organiseert Flint een open dag van 15.00 tot 20.00 uur. Flint combineert dit met TREK Live XL. Normaal gesproken vindt TREK Live plaats na afloop van een voorstelling, maar voor de gelegenheid is deze speciale editie in het leven geroepen. Vijf uur lang live muziek van lokale talenten in TREK theaterkeuken & café en de foyer eromheen. Geniet van de muziek van 'It was 50 years ago today', 'Three Litte Clouds', Laura Sjin en band, Emma Lou en band en DJ Maxxerati. Deze middag is gratis toegankelijk. Het restaurant is geopend voor een drankje en heerlijke gerechten van de smoker.

Late Night Karaoke met Donna en Debbie

Na afloop van de Cabaretavond op zaterdag 27 januari is er de Late Night Karaoke met Donna en Debbie (Theatergroep De Luie Honden). Donna en Debbie zijn de gastvrouwen van de avond en helpen het publiek over hun zingangst heen. De Late Night Karaoke vindt plaats in de Panoramalounge op de bovenste verdieping van Flint met een fantastisch uitzicht over Amersfoort.

Kinderactiviteiten op zondag

Naast de twee voorstellingen, zijn er verschillende randactiviteiten georganiseerd voor kinderen. Er is een meet & greet met de cast van Plaza Patatta en de kinderen kunnen in het decor op de foto! In de foyer zijn verschillende activiteiten. Zo kan er een eigen lolly ontworpen en versierd worden, is er een workshop tekenen van Papa Hans en is er live muziek in de foyer. Voor de allerkleinsten is er een speelplek ingericht waar ze na afloop nog heerlijk kunnen spelen in de ballenbak of met mega-legoblokken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!