Back Back Nieuws

Na 15 jaar laatste seizoen voor Amsterdam Convention Factory

10 mei 2013
Velen kennen de Amsterdam Convention Factory van de spraakmakende producties die er hebben plaatsgevonden. Na 15 jaar komt er echter een einde aan een uniek evenemententijdperk in dit industrieel historisch erfgoed. Tot deze beslissing is gekomen naar aanleiding van het nieuwe bestemmingsplan, waar een duidelijke nadruk op woningbouw ligt.

Tot 1 augustus 2014 (conform het huidige contract) zal met de bekende passie en daarmee samengaande enthousiasme nog veel bijzondere producties in de Amsterdam Convention Factory uitvoeren. ‘We verheugen ons op een fantastisch en spetterend laatste seizoen waarbij wij hopen dat nog zoveel mogelijk gasten kunnen genieten van dit weergaloze gebouw in het centrum van Amsterdam’, aldus Stage Entertainment.

AFAS Circustheater Den Haag en Beatrix Theater Utrecht 
Naast de Amsterdam Convention Factory beschikt Stage Entertainment over twee prachtige andere locaties. Het AFAS Circustheater en Beatrix Theater zijn naast musicaltheater, ook voor evenementen te huur. Beide locatie beschikken over een grote theaterzaal en verschillende subruimtes die gebruikt kunnen worden voor zeer diverse soorten events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!