Mysteryland viert 30-jarig bestaan Mysteryland viert 30-jarig bestaan
Back Back Nieuws

Mysteryland viert 30-jarig bestaan

10 maart 2023

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, viert dit jaar haar dertigjarige bestaan, en pakt uit met een spectaculaire line-up. Drie dagen lang verwelkomt het festival de grootste artiesten uit onder andere de house, techno, trance, tech-house, hard-techno, hardstyle, hardcore, Latin, hiphop, dancehall, R&B en afro scene. 

Festival van de happy accidents

Al dertig jaar lang is Mysteryland zo veel meer dan alleen de grootste artiesten en indrukwekkende stages. Bezoekers van het festival kunnen zich volledig verliezen in een omgeving gevuld met ‘happy accidents’, waar met kunst verrijkte paden hen leiden naar een wereld vol verrassingen waardoor bezoekers op onverwachte plekken van het ene feestje in het andere feestje terechtkomen. Van rollerskaten op de beroemde Mysteryland piramide tot de psychedelisch kinderboerderij, het terrein staat bol van surrealistische concepten en verborgen plekken om te ontdekken. Ook voor de dertigste verjaardag van het festival wordt opnieuw alles uit de kast getrokken met spectaculaire shows en de grootste artiesten uit de scene. 

Parallel universum aan muziek en faciliteiten

Van grootse in- en outdoor stages tot verborgen podia, Mysteryland-bezoekers kunnen zichzelf in het laatste weekend van augustus onderdompelen in een parallel universum met een breed scala aan muziekstijlen. De Mysteryland camping is volledig uitgerust met goede faciliteiten. Met een wereldse foodcourt, chill areas, zwembad, wellness, sportprogramma en nog veel meer dus voor bezoekers genoeg te doen en genoeg plekken om ook hier te verdwalen. Voor bezoekers zijn er talloze opties om te blijven slapen, van de meest luxe glamping opties met ontbijt tot andere pre-set up tents en camperplekken natuurlijk bring your own tent waarbij je op speciale vrienden velden met je hele vriendengroep kunt staan. 

Op lokale groene stroom

Niet alleen op gebied van muziek en creatie staat Mysteryland al 30 jaar aan het voorfront van de industrie, ook op gebied van duurzaamheid bewijzen zij koplopers te zijn binnen de festivalindustrie. Met de aanleg van een nieuw stroomnetwerk op het festivalterrein gaat Mysteryland dit jaar over op vaste, lokaal opgewekte, groene stroom wat uniek is op deze schaal in het festivallandschap.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!