Mysteryland kondigt grootste event ooit aan Mysteryland kondigt grootste event ooit aan
Back Back Nieuws

Mysteryland kondigt grootste event ooit aan

21 februari 2022

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, maakt haar langverwachte terugkeer op 26 t/m 28 augustus 2022 in Haarlemmermeer. Voordat het evenement volgend jaar het 30-jarig bestaan viert, belooft Mysteryland in 2022 de grootste editie tot nu toe te organiseren en fans van over de hele wereld te verwonderen met ongekende stages en unieke concepten. Drie dagen lang kunnen festivalbezoekers zich laten onderdompelen in de magische wereld van Mysteryland om samen weer het leven te vieren. Nadat het event volledig uitverkocht was in 2021, kunnen fans zich nu tot 21 februari 12:00u registreren voor de exclusieve pre-sale met de laatste vrijgekomen kaarten via www.mysteryland.com.

Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer en in het laatste weekend van augustus verwelkomt het festival opnieuw meer dan 300 artiesten op het bekende Floriadeterrein die samen, verspreid over 22 stages, alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen. Van house, techno, trance, EDM, hardstyle en hardcore tot Latin, pop, R&B, hip hop en Afrobeats, Mysteryland heeft voor ieder wat wils. De iconische stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art sounds en worden ook dit jaar weer gehost door de grootste namen in de scene. De grootste internationale hosts waaronder Q-dance, Carl Cox presents Awesome Soundwave, Vunzige Deuntjes en Thunderdome maar ook lokale hostingpartners zoals Lovelee, Wassarette en Funky Town zorgen dat de grootste Mysteryland editie ooit nu al legendarisch belooft te worden.

Nog meer liefde

Milan Raven, managing director van ID&T Events: ‘Wij kunnen niet wachten om eindelijk weer mensen mogen verwelkomen in de wereld van Mysteryland. Onze programmeurs en creatieven hebben dit jaar noodgedwongen langer de tijd gehad om te creëren, waardoor er nog meer liefde en aandacht is besteed aan de wereld die onze bezoekers in augustus binnenstappen. We komen groter en beter dan ooit tevoren terug en kijken uit naar een magistrale afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen op Mysteryland.’

De pre-sale met de laatste vrijgekomen tickets gaat op 22 februari om 12:00u van start via www.mysteryland.com. Pre-registreren voor de ticketsale kan tot uiterlijk 21 februari 12:00 uur. 

  • Mysteryland kondigt grootste event ooit aan

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!