Back Back Nieuws

Mysterieuze nieuwe show Holiday on Ice

21 mei 2008
Dit najaar viert Holiday on Ice feest. Sinds 1943 hebben 320 miljoen bezoekers de ijsshows gezien, waarmee Holiday on Ice naar eigen zeggen de populairste en meest bezochte live entertainment show aller tijden is. Om dit te vieren brengt Holiday on Ice de feestelijke show Mystery. Een reis door de wereld vol magie, mystiek en spektakel. Mystery gaat op 16 oktober in première in Ahoy te Rotterdam. De show toert tot 4 januari 2009 en zal in totaal 11 steden bezoeken. De kaartverkoop is reeds van start gegaan.

De mysterieuze show staat bol van de raadselen en mysteries. Mystery neemt de toeschouwer mee op een avontuur door ruimte en tijd naar verafgelegen oorden. Van het Verre Oosten tot de wereld van Alice in Wonderland.

Van een magische medley in een Amerikaanse schoolbus, belandt de bezoeker in een swingende act rond de 12 sterrenbeelden. Vervolgens komt het publiek via een opzwepende zigeunerdans terecht in een donker woud bij de trollen. Deze groepsscène vormt een visueel mysterie...

Anthony van Laast, artistiek directeur van Mystery: “Ik ben altijd gegrepen geweest door raadsels, magie en mysteries, dus het leek me een geweldig uitgangspunt voor een show. Dat wat je niet bevatten kunt, dat wat tovenarij blijft en een beetje schimmig is, dat vind ik prachtig.”



Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!