Back Back Nieuws

Muzikale nieuwjaarslunch Genootschap voor Eventmanagers

09 januari 2015
Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals en G14 hebben dit jaar de grote eer om 21 januari in het Concertgebouw met leden een kort lunchconcert van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Herbert Blomstedt bij te mogen wonen.

Gouden randje
Leon Kruitwagen, directeur van managementbureau Taller Events BV: ‘Met positieve verwachtingen kijken we uit naar wat 2015 ons gaat brengen en luiden het nieuwe jaar daarom niet alleen in met tromgeroffel… Samen met MPS | Martinair Party Service, Van der Kroft’s Party Rental, Verwiel & Wijngaard en Van der Maarel Sfeermeesters geven we de start van het jaar een gouden randje. Na het lunchconcert genieten we van een heerlijk lunchbuffet in de Spiegelzaal en samen met alle leden en relaties heffen we het glas op een mooi en succesvol eventjaar.’

Koninklijk Concertgebouw
‘Wij mogen ons bijzonder verheugen in een grote belangstelling van de leden voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De lat lag na de nieuwjaarsreceptie 2014 in het Rijksmuseum, met privébezoek aan de eregalerij, bijzonder hoog. Met de unieke gelegenheid die we nu in het Koninklijk Concertgebouw met alle partners creëren, hopen we het niveau te kunnen evenaren’, vertelt Leon Kruitwagen.

Benieuwd wie de Nieuwjaarslunch bezoekt? Bekijk dan hier de gastenlijst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!