Muziek en gastvrijheid vinden elkaar in de hotels van Black Label HospitalityMuziek en gastvrijheid vinden elkaar in de hotels van Black Label Hospitality
Back Back Nieuws

Muziek en gastvrijheid vinden elkaar in de hotels van Black Label Hospitality

02 april 2024

Black Label Hospitality presenteert in samenwerking met de wereldberoemde pianist Wibi Soerjadi een exclusieve reeks concerten. Deze betoverende avonden combineren culinaire hoogstandjes met meesterlijke pianomuziek, gespeeld door Wibi Soerjadi zelf.

Wibi Soerjadi, winnaar van verschillende prestigieuze prijzen, zoals 1e prijs op het Prinses Christina Concours, winnaar van de Elizabeth Evertsprijs, prijswinnaar op het Franz Liszt Concours én de Echo Klassik Award, zal tijdens deze concerten enkele van zijn meest bekende composities ten gehore brengen. 

Muzikaal en culinair programma

De avond begint met een hartelijk ontvangst, gevolgd door een heerlijk diner in onze sfeervolle restaurants. Na het diner worden gasten getrakteerd op een adembenemend concert door Wibi Soerjadi. Het concert wordt onderbroken door een korte pauze, waarna het muzikale vervolg van het concert plaats zal vinden. Na afloop van het concert krijgen gasten de gelegenheid om Wibi Soerjadi persoonlijk te ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet.

Black Label Hospitality nodigt alle muziekliefhebbers en fijnproevers uit om aanwezig te zijn bij deze unieke concertreeks en te genieten van een avond vol culinaire en muzikale hoogtepunten, gepresenteerd door een van 's werelds meest getalenteerde pianisten. Bij de ticketsale is keuze uit verschillende rangen, zodat gasten deze muzikale en culinaire ervaring kunnen aanpassen aan hun voorkeuren.

Concerten

25 oktober - Holiday Inn Eindhoven Centre
8 november - Merici Hotel Sittard
6 december - Holiday Inn Eindhoven Centre
7 december - Holiday Inn Eindhoven Centre

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!