Back Back Nieuws

MUST Kurhaus: a match made in heaven?

19 augustus 2015
Dance & dream zijn een match made in heaven en komen samen op zaterdag 26 september in de Kurzaal. Het monumentale stedelijke badhuis leent zich perfect voor MUST: stijlvol, uitbundig en kleurrijk. Gasten worden wederom getrakteerd op een extravagant dansspektakel. De mogelijkheid om te overnachten is er ook. Zo kun je na een avond feesten, wakker worden met een panoramisch uitzicht op de Noordzee.

Beau monde
Audrey Hepburn, Édith Piaf de Rolling Stones; de lijst van fameuze gasten in het Kurhaus is eindeloos. En die tijdloze sfeer van de feestende beau monde proef je direct zodra je de Kurzaal binnenkomt. Het zijn avonden waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Architecten 
Ondernemers Marcel Blanken en Marcel den Ouden zijn de architecten die MUST hebben ontworpen. Zij organiseren op een niveau waar horeca, decor, beleving, techniek en line up samenkomen en een eenheid vormen. Marcel den Ouden: ‘Het concept MUST steunt op vier pijlers: mens, locatie, beleving en muziek. Wij redeneren vanuit de doelgroep. Het totaal van factoren moet passen bij hen. Het zijn mensen die graag op een bijzondere manier willen uitgaan, willen ontdekken, beleven en elkaar willen ontmoeten. Op die behoefte speelt MUST in.’

Fotocredits: Robert Bot - Image Rebels

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!