Back Back Nieuws

MUST dance event in Van Nelle Fabriek eenmalig te boeken als bedrijfsfeest

29 september 2015
Wat
De Van Nelle Fabriek en MUST bieden zaterdag 21 november 2015 gezamenlijk een speciale kans voor je eigen bedrijfsevenement. Op vrijdag 20 november is MUST te gast in de Van Nelle Fabriek voor haar eigen gasten. Het totale decor met artiestenpodium, luxe barren, lounges en alle backstage faciliteiten zal blijven staan voor een besloten bedrijfsevent op zaterdag 21 november.

Voor wie
MUST is eenmalig exclusief te boeken voor een besloten bedrijfsfeest, vanaf 1750 tot maximaal 4000 gasten.

Waarom
De organisatie vertelt: 'Mensen naar een plek brengen die ze niet kennen of waarvan ze nooit hadden gedacht dat het daar zou kunnen 'gebeuren'. Een museum, een oude fabriek en zelfs een kerk. Een diversiteit aan mensen van ontvangst tot vertrek boeien,  verrassen en verwennen, dat is een kunst. Het komt neer op de juiste mix … van glaswerk tot decor, van drank tot eten en van DJ’s & artiesten tot aan de gastvrouwen. 

Samenwerkingen
MUST werkt samen met exclusieve brands waaronder Moët Hennessy Nederland, Swinckels, Bacardi Nederland, citizenM hotels, Red Bull, Bloem Bloem decors en Livetime Productions. 'Voor MUST zijn dit brands waar wij gewoon niet zonder kunnen. Zonder hun bijdrage, hulp en positiviteit zouden de MUST dance events nooit van een dusdanig hoog niveau kunnen zijn', aldus het MUST team.

Waar
De oude Tabaksfabriek van de Van Nelle Fabriek vormt al jaren het decor voor MUST. De Van Nelle Fabriek is een Unesco Worldheritage monument waar innovatie en vernieuwing centraal staan.

Dus
Als jij vindt dat je collega’s of relaties om wat voor reden dan ook een exclusief event verdienen, bel dan met Sanneke van de Van Nelle Fabriek Events. Het telefoonnummer vind je op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!