Back Back Nieuws

Musical Tarzan start repetities

11 januari 2007
De repetities van de musical Tarzan zijn gestart. In aanwezigheid van Phil Collins, schrijver van de muziek en liedteksten, en Bob Crowley, regisseur en kostuum- en decorontwerper.

Het startsignaal werd gisteren gegeven in een speciaal voor de gelegenheid omgebouwde oude fabriekshal in Utrecht, die hoog genoeg is voor de ingenieuze stellages van het decor van Tarzan. Hier zal de 36 koppige cast, onder wie Ron Link, Chantal Janzen, Chaira Borderslee, Jeroen Phaff, Clayton Peroti, Arie Rustenburg en Hans Ligtvoet, vijf weken lang repeteren. Daarna verhuizen ze voor repetities naar Scheveningen. De première van Tarzan is op 15 april in het Fortis Circustheater Scheveningen.

Vanwege de langdurige goede relatie tussen Stage Entertainment en Disney Theatrical Productions, heeft Stage Entertainment de rechten gekregen om deze nieuwste Disney-musical als eerste naar Europa te brengen. Nog nooit eerder was een Broadwayproductie zo snel na de première te zien in Nederland.

Zakelijke arrangementen
Rond Tarzan heeft Joop van den Ende Theaterarrangementen speciaal voor zakelijke groepen vanaf 10 personen diverse exclusieve arrangementen ontwikkeld, zoals: Groen & Puur en Exclusief & Culinair in Le Cirque. De uitgelezen kans voor unieke relatiemarketing of een origineel bedrijfsevenement. Er is al een volledig verzorgd arrangement mogelijk vanaf €149,- p.p.

De verkoop van arrangementen rond Tarzan is inmiddels gestart. Om gegarandeerd te zijn van de beste plaatsen op voorkeursdata wordt aangeraden om tijdig te reserveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!