Back Back Nieuws

Musical SKY in Theater Amsterdam stopt eind juni

01 juni 2016
Producenten Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato hebben vandaag bekend gemaakt dat de musical SKY in Theater Amsterdam op donderdag 30 juni 2016 de laatste voorstelling zal spelen.

De producenten spreken hun waardering uit over de enorme kwaliteit van de cast & crew en zijn trots op de show, die in drie maanden tienduizenden bezoekers mocht verwelkomen. Ook zijn ze verheugd met de interesse voor SKY van diverse producenten en theaters uit het buitenland. In Nederland is er, ondanks zeer hoge waarderingen van het publiek, helaas onvoldoende vraag naar kaarten, wat het niet haalbaar maakt om de show te continueren na juni.

Meer verwacht
Robin de Levita: ‘We hadden in alle eerlijkheid iets meer verwacht van de kaartverkoop gezien de overweldigende publieksreacties, maar soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren.’

Bezoekers die kaarten voor SKY hebben gekocht voor de periode na 30 juni 2016 zullen worden benaderd voor een aanpassing van de boeking dan wel restitutie. De theatervoorstelling ANNE speelt door in Theater Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!