Back Back Nieuws

Musical Assepoester stopt in Efteling Theater

17 maart 2008
De klok slaat op maandag 24 maart twaalf uur voor Assepoester. Dan stopt de gelijknamige musical definitief in het Efteling Theater. Sinds haar première op 14 november 2007 hebben bijna 90.000 bezoekers de productie gezien. Vanwege dit grote succes gaat Assepoester door naar de Stadsschouwburg van Antwerpen in België. Daar is de musical vanaf 19 april te zien. In het Efteling Theater speelt vanaf september de familiemusical The Sound of Music.

De succesvolle productie Assepoester stopt in Nederland. De romantische musical, met zangeres Do in de hoofdrol, is vanaf haar première in november 2007 een groot succes. De internationaal bekroonde Broadway-productie van Rodgers en Hammerstein’s ontving veel lovende recensies van de pers: “Oog- en oorstrelend” Brabants Dagblad. “Fabelachtige kostuums” de Telegraaf. “prachtige ensembletableaus” de Volkskrant. De musical werd ook enorm gewaardeerd door bezoekers. Deze derde en grootste productie van de Efteling in samenwerking met V&V Entertainment is tevens de eerste productie die ze gezamenlijk over de grenzen brengt.

Ann Van Den Broeck neemt het glazen muiltje over van hoofdrolspeelster Do. An speelt samen met Jan Schepens (Prins Christiaan) de hoofdrol in de wereldberoemde musical in Antwerpen. Behalve deze twee hoofdrollen zal de voltallige cast, inclusief Koen Crucke en Loeki Knol, zijn intrek nemen in Antwerpen.

De laatste kaarten voor Assepoester kunnen worden gereserveerd via tel: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur en via www.efteling.com . Liefhebbers van Assepoester kunnen na het ophouden van de musical in het theater nog nadromen in de nieuwe Assepoestersuite in het Efteling Hotel. Deze 20ste themasuite is exclusief te reserveren in het Efteling Hotel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!