Back Back Nieuws

Musical Annie start in Efteling Theater

07 november 2006
Efteling Theater Producties brengt in samenwerking met Albert Verlinde/Roel Vente (V&V Entertainment) en Aad Ouborg (Princess) vanaf woensdag 22 november tot en met 25 februari 2007 de musical Annie op de planken van het Efteling Theater.

De hoofdrollen worden gespeeld door Edwin Rutten (miljonair Daddy Warbucks), Loeki Knol (Miss Hannigan) en Renée van Wegberg (Warbucks´ secretaresse Grace). Zakelijke gasten kunnen de nieuwe musical exclusief reserveren of een voorstelling combineren met een congres, een businessmeeting of een personeelsdag. Een bezoek aan de Winter Efteling, die op 9 december van start gaat, is daarbij een goede mogelijkheid.

Met de musical Annie voegt Efteling Theater Producties een vierde familiemusical toe aan het rijtje van producties dat in haar theater heeft gestaan. Na het succes van de musical TiTaTovenaar werd opnieuw gekozen voor een samenwerking met V&V Entertainment.

Olaf Vugts, directeur Marketing en Exploitatie Efteling: “Ik ben verheugd met de komst van Annie, zeker omdat deze musical zo goed past in de sfeer van de Winter Efteling.”

De musical verhaalt over Annie, het elfjarige weesmeisje, dat in het plaatselijke weeshuis woont waar de scepter wordt gezwaaid door de manipulerende directrice Miss Hannigan. Annie verlangt hevig naar haar ouders en droomt dat zij haar komen redden. Als miljonair Oliver Warbucks in het leven van Annie verschijnt, gaat het haar een stuk beter… De regie van de musical Annie is in handen van John Yost en Allard Blom tekent voor de vertaling.

Zakelijke mogelijkheden
De ruim twee uur durende musical Annie biedt de Efteling nog meer variatie voor de zakelijke markt. Inzetbaar voor partnerprogramma, familiedag of ter onderbreking van een formele bijeenkomst, is deze musical een goede aanvulling op het uitgebreide pakket aan mogelijkheden binnen de Wereld van de Efteling. De musical is in veel gevallen goed te combineren met bijvoorbeeld een groot congres, businessmeeting of personeelsdag. Of aan te bieden als creatief kerstgeschenk of ludieke jaarafsluiting.

Afhankelijk van de grootte van de zakelijke groep wordt in samenspraak met de afdeling Evenementen een passend programma samengesteld. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van één van de vele sprookjesachtige locaties in het Efteling Park, het diverse entertainment, het uitgebreide scala aan cateringvoorzieningen en dus ook van de musical. Ook combinaties met het Efteling Hotel en Efteling Golfpark zijn mogelijk. Groepen van grote omvang hebben zelfs de mogelijkheid het hele attractiepark of delen daarvan exclusief voor hun gezelschap te boeken.

Winter Efteling
Een zakelijk evenement is ook te combineren met een bezoek aan de Winter Efteling. Vanaf zaterdag 9 december starten 25 dagen lang sprookjes, attracties, entertainment en lekkernijen in een winters decor. De 8ste editie van de Winter Efteling biedt bovendien een kleine maar bijzondere uitbreiding van het sprookje Put van Vrouw Holle. In het Sprookjesbos verschijnt bij dit sprookje van het eerste uur (1952) Vrouw Holle zelf. Het attractiepark biedt verder haar vertrouwde ingrediënten. En na het succes van de vorige editie staat het SalzburgerLand-dorp, het typisch stukje Oostenrijk op het Pirañaplein, ook dit jaar op het programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!