Music Meeting Lounge is 'Beste kleinschalige locatie van Noord-Holland'Music Meeting Lounge is 'Beste kleinschalige locatie van Noord-Holland'
Back Back Nieuws

Music Meeting Lounge is 'Beste kleinschalige locatie van Noord-Holland'

25 juli 2019

Met een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 en op basis van de meeste reviews heeft de Music Meeting Lounge in Amstelveen de toppositie binnengesleept in de race om de Provincie Award. In de categorie S, kleinschalige locaties in de provincie Noord-Holland, werd de eerste prijs behaald en uitgereikt door MeetingReview. Een bijzondere prestatie en een prachtige erkenning.

Out of the box

In januari 2018 opende Marianne Kuiper de deuren van de Music Meeting Lounge in het Oude Dorp van Amstelveen. Een unieke vergaderruimte waarin een fantastische platencollectie die zij van haar vader erfde een grote rol speelt. Zij speelde hiermee in op de steeds toenemende vraag naar unieke, inspirerende vergaderlocaties die echt iets speciaals te bieden hebben. De Music Meeting Lounge is een out of the box locatie, die in alle gemakken voorziet, qua inrichting, dakterras, catering en akoestiek, en waar de sfeer en beleving bijzonder is. Deze gouden combinatie zorgt voor succes.

De slogan 'Don’t You Forget About Me!' is de link naar een favoriete song uit de collectie van Marianne’s vader, en tevens de link naar het verrassende karakter van deze locatie. De missie is om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. De behaalde prijs is de bevestiging dat dit zo is!

De Music Meeting Lounge is onderdeel van Efficient Hotel Partner en steunt de Stichting Alzheimer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!