Back Back Nieuws

Multimediale beleving in nieuwe evenementenlocatie CitySense

26 oktober 2012
In het centrum van Utrecht wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe 4D-evenementenlocatie CitySense. De locatie is gevestigd in het voormalige Jacobi Theater en opent begin november zijn deuren voor evenementen binnen de zakelijke en particuliere markt. De turnkey locatie zal onder meer met een multimediaal palet van beeld, geluid, licht en geur de bezoeker imponeren.

Hotspot van Utrecht
Eigenaar Dimitri Chalos is bekend binnen de evenementenbranche als eigenaar van conceptcateraar Cuisine on tour. Samen met bedrijfsleider Wesley van Dinteren willen zij op korte termijn de nieuwe evenementenlocatie tot de hotspot van Utrecht maken. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de duurzame locatie.

Geursensatie
Hiervoor heeft het team van CitySense gewerkt aan een locatie waar veel mogelijk is. Uniek is de vierdimensionale beleving die voor de gast wordt gecreëerd. Naast horen, zien en proeven maakt ruiken de beleving compleet. Ieder evenement kan zijn eigen geur kiezen of zelf laten ontwikkelen om de zintuigen van de gasten extra te prikkelen. Net als ruiken, wordt ook zien gestimuleerd door de opvallende projectiewand van bijna twintig meter waarop onder andere content op maat kan worden afgespeeld.

Zakelijke markt
CitySense gaat zich profileren als een duurzame, innovatieve evenementenlocatie met een hoog kwaliteitsniveau waar onder meer congressen, productpresentaties, kick-offs, gala’s en bedrijfsfeesten op maat plaatsvinden. De multifunctionele ruimte biedt plaats aan maximaal 350 personen.

CityBorrel & Clubavond
Naast bedrijfsevenementen richt CitySense zich ook op het Utrechtse uitgaanspubliek. Iedere laatste vrijdag van de maand en voor het eerst op 25 januari houdt CitySense een CityBorrel. Voor iedereen die samen met collega’s en/of vrienden wil komen eten en drinken om het weekend in te luiden. Daarnaast zal er eens in de twee maanden een clubavond op het programma staan. Volgens CitySense is er in het Utrechtse uitgaansleven behoefte aan een exclusieve clubsfeer. Met de clubavonden wordt het 30+ publiek een ambiance geboden waar men kan genieten van een  DJ, live entertainment, champagne, cocktails en verfijnde streetfood.

Sneak Preview
Op 6 november vindt de sneak preview plaats waarbij potentiele opdrachtgevers voor het eerst de vernieuwde evenementenlocatie kunnen bezoeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!