Multifunctionele Drive In Venue voor MeierijstadMultifunctionele Drive In Venue voor Meierijstad
Back Back Nieuws

Multifunctionele Drive In Venue voor Meierijstad

27 mei 2020

Drie ondernemende partijen uit Meierijstad die opereren in het hoogste segment van de evenementenindustrie hebben krachten gebundeld. Par-T, roem events en Speyz initiëren samen een multifunctionele Drive In Venue voor Meierijstad. Hier kan op een unieke en veilige manier genoten worden van films, sportwedstrijden, live optredens of theater. Ook biedt deze locatie ruimte voor bedrijfsactiviteiten als productintroducties en personeelsbijeenkomsten, of voor herdenkingsdiensten en vieringen. Allemaal vertoond op een groot scherm en bijgewoond in de eigen auto van de bezoekers.

‘We combineren onze kennis, ervaring en daadkracht en delen dezelfde passie voor het organiseren en ondernemen’, zo trapt Johan Dortmans van Par-T af ‘Dit, en onze gedeelde connectie met de regio Veghel/ Meierijstad is wat ons voor dit project samenbracht’, vult Ron Franssen van cateringbedrijf Speyz aan.

Samen met Ron van Zelst van roem events ondernemen de drie al jarenlang in de evenementenindustrie. ‘We kennen elkaar al jaren en werken op verschillende gebieden met elkaar samen. Alle drie vanuit onze eigen expertise. Nu sinds lange tijd, starten we een gezamenlijk initiatief’, vertelt Ron van Zelst. ‘Toen we een paar weken geleden samen aan tafel zaten, was het mooi om te zien hoe het onderlinge vertrouwen zijn werk doet. Daardoor hebben we dit initiatief met deze snelheid op kunnen zetten.’

Movies and more

In tijden waar ‘thuis’ de nieuwe norm is, willen de ervaren evenementenorganisaties een veilig alternatief bieden en een bijzondere beleving aanbieden. CARWATCH is de multifunctionele ‘Drive In Venue’ die op een unieke en veilige manier mogelijkheid biedt om, met in achtneming van alle coronamaatregelen, het publiek vanuit hun eigen auto te laten genieten van tal van activiteiten. CARWATCH is naast zelf initiator van verschillende ‘evenementen’ en concepten, ook een locatie die te huren is voor een grote verscheidenheid van activiteiten. Johan Dortmans licht toe: ‘Wij denken in mogelijkheden en staan dan ook open voor alle ideeën en concepten. Wat ons betreft is ieder initiatief welkom’. Op dit moment staan er een aantal locaties in de belangstelling van de organisatoren, een definitief besluit hierover hangt samen met de wensen en de maatregelen die noodzakelijk zijn.

Veiligheidsoverleg

Vrij direct na de afgekondigde maatregelen door de overheid zijn de initiatiefnemers met de Gemeente Meierijstad in overleg gegaan. Zij moedigen het initiatief van harte aan en zijn trots op de onderlinge samenwerking. Niet alleen de organisatoren Par-T, roem events en Speyz zijn gevestigd in Meierijstad, ook een belangrijk deel van de toeleveranciers komt uit dezelfde gemeente. Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het detailleren van de veiligheidsprotocollen en -maatregelen. Zodra er vanuit de overheid en de veiligheidsregio groen licht komt voor het initiatief, kan het binnen 2 weken volledig op poten staan. ‘We hebben van oudsher korte lijntjes met de gemeente en vinden ook nu een prettige overlegstructuur bij hen,’ aldus Ron van Zelst. ‘Je voelt aan alles dat iedereen het ons van harte gunt om aan de slag te gaan. Maar het is nog even afwachten’, zo besluit hij.

Binnenkort meer

De ontwikkelingen rondom CARWATCH zijn te volgen via www.carwatchdrivein.nl en via de verschillende socialmedia kanalen. Geïnteresseerde kunnen zich alvast aanmelden voor de nieuwsbrief, ze ontvangen dan de updates van het programma en start van ticketsale.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!