Multifunctioneel horecaconcept op De Pier geopendMultifunctioneel horecaconcept op De Pier geopend
Back Back Nieuws

Multifunctioneel horecaconcept op De Pier geopend

04 juni 2019

Onlangs is De Pier met restaurant ZILT een nieuw multifunctioneel horecaconcept rijker. De locatie met rondom uitzicht over zee en boulevard heeft naast een uitgebreide kaart waarbij gasten een eigen 3 gangen diner kunnen samenstellen, ook alle faciliteiten voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Van congressen tot bedrijfsfeesten en van presentaties tot andere zakelijke ontmoetingen.

In het panoramisch restaurant zijn alle ingrediënten aanwezig om relaties culinair in de watten te leggen. Restaurant ZILT is een mooie toevoeging aan het zakelijk palet van De Pier waarbij ze als enige evenementenlocatie boven zee in totaal ruimte bieden voor evenementen tot 3.200 personen.

Over De Pier

De Pier in Scheveningen is een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites (zie www.piersuites.nl) aan toe. Op De Pier zijn het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is daarnaast zeer in trek als evenementenlocatie voor congressen, seminars en (bedrijfs)feesten. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie zie www.pier.nl

Fotocredits > Daniël Verkijk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!